På stedet hvil... Eller?

Og så jeg som skulle flytte "formsjekken" min til fredager... Haha, tror du jeg klarte å vente eller? Neeei da, onsdag morgen og tidlig på jobb, på fastende mage og i det hele tatt... Det er fortsatt planen, men i dag kunne jeg ta InBody-test før maskina forsvant for resten av måneden til Teglgården, så da ble det sånn da!

Dette er fjerde gangen jeg tar testen i år, og jammen har det skjedd ting siden den jeg tok 10. januar i år. Selv om det var rett etter jul, veide jeg 4 kg mindre enn det jeg gjør nå. En liten stund før jul fant jeg til min store glede ut at jeg ikke tilhører den kategorien som trøstespiser etter å ha blitt hardt og brutalt dumpa;) Jeg mener, man må jo ha fokus på det positive i enhver situasjon!

Såh, til tross for å ha "lagt på meg" 4 kg, noe som for meg ikke er sånn dødspositivt akkurat nå (jeg skal jo løpe den derre halvmaratonen om ca 1 mnd for christ sake!!!), så er det noe positivt ved det også. Fordi, som et resultat av den styrketreninga jeg har gjort, har jeg klart å legge på meg nesten 1,4 kg muskler! 1 kg vann (noe i muskulaturen), og et par kg fett da. Hmmm... Forskjellene på testen nå og den jeg tok i juni er likevel marginale, og det var jo den testen jeg egentlig ville sammenligne med. Rart det der du, at det ikke har skjedd en dritt etter at jeg virkelig satte i gang! Men igjen - POSITIV - jeg har fått mer muskler i bena!!! 

Tok en runde på den lille Tanitaen også, og ganske riktig, jeg har sluppet 1 kg vann siden sist uke. Feels great!

Du kan lese om testen på Bodyanalyse sine sider.

Jeg skal på trening og gruuuse på! Og jeg gleder meg:) Mihihiiiiiiiii!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits