Nikeworks? It really worked!Som et par av dere lurte på, så har jeg altså fått mine nye fine Nike Free-sko! Jeg bestilte fra Nikeworks (den siden de reklamerer for på facebook), fordi de skulle var så fine og billige og i tillegg ha gratis frakt. Ikke fordi jeg så veldig trengte nye sko...

Jeg er ikke noe særlig på nettshopping hverken av klær eller sko, fordi jeg er fan av å prøve først! Men, jeg er også stor fan av Nike og har hatt ganske mange ulike par oppgjennom årene, og det er ikke så veldig ofte jeg har prøvd noen som virkelig ikke har passet! Så da var det bare å bestille, da!

Billige Nike-sko? Det må jo være for godt til å være sant! Og jeg må innrømme jeg var litt skeptisk i går da hun damen på postkontoret kom med pakken (de leveres på døra, men hvem er det som egentlig er hjemme når de kommer?). Det var en klumpete pappeske, eller "eske", som jeg ved første øyekast tvilte på at kunne inneholde to sko i det hele tatt. Nå har ikke jeg så store føtter, så jo da, det var sko! To sko som var svøpt i hver sin stramme plaststrømpe og klemt godt sammen...

Min første tanke var at de skoene kunne jeg nok fått tak i under en presenningsbod i et utkantstrøk av en bulgarsk turistby for en brøkdel av den allerede billige prisen, men etter å ha tatt de nærmere i øyesyn og sammenliknet små detaljer med et par jeg vet er ekte, så sitter jeg med en følelse av at mine kan være ekte de også:) Nå har jeg bare rusla rundt i de et par timer og ikke prøvd å løpe (det er en av Run-modellene), så den testen gjenstår før jeg kan komme med en endelig konklusjon. Uansett synes jeg de er ganske freshe, og om de skulle gi meg vondt i beinhinne eller knær (=fakealarm) kan de fint sprades rundt i når jeg trener styrke.

Jeg kommer nok til å bestille et par til. De kommer jo i så mange fine farger!!!

(Leveringstiden er ca 2 uker...)

13 kommentarer

Nathalie

18.aug.2011 kl.10:26

Nydelige og kule sko! Rosa gjør dem bare enda mer ekstra freshe :)

Ida

18.aug.2011 kl.14:08

Råfreshe.. :) Men de er fake. Nikeworks sier selv at de selger 100% autentiske sko. Altså selger de førstehåndskopi. De er prikk like. Men det er ikke Nike, og det innrømmer de selv om du spør.. Men godt mulig de er gode fordiom.

Flexualintercourse

18.aug.2011 kl.14:26

Spiller jo forsåvidt ingen rolle om de er fake så lenge de fungerer til det man vil bruke dem til og man liker hvordan de ser ut :-)

Ny blogg: http://missmowmow.com

18.aug.2011 kl.17:59

Ida: Synes de var litt stive i sålen, så de kan være gode men blir nok aldri like gode som ekte vare... OK å gå i, men kommer nok til å holde meg til sko som kommer i originaleske når jeg skal løpe eller hoppe rundt i gruppetimesalen ja:)

Ny blogg: http://missmowmow.com

18.aug.2011 kl.18:00

Flexualintercourse: Litt sant, litt usant... Jeg er egentlig litt i mot fake, for jeg vil heller gi penger til de som har fremstilt varen!

hege

19.aug.2011 kl.11:05

Så fine!

Jeg bestilte to par for en uke siden, ikke fått noen bekreftelse på mail. Magefølelsen min sa at dette er svindel- Googlet Nikeworks, og ser din blogg. Du har fått dine, så da satser jeg på at jeg får mine!;)

Fitnessnora

19.aug.2011 kl.13:20

Fikk et par i går jeg også :D happytimes :)

Ny blogg: http://missmowmow.com

19.aug.2011 kl.17:26

hege: Ja, regner med du gjør det:)

Inga

22.aug.2011 kl.11:50

omg, takk for tipset! *bestille* :) :)

Ærlig kommentar

26.sep.2011 kl.17:24

Jeg gikk i mot magefølelsen min når jeg bestilte et par sko fra denne siden. Jeg fikk skoene, og til prisen som ble oppgitt på siden - MEN; hvis du er ute et par ordentlige joggesko, IKKE bestill herfra. Disse holder ikke mål hva kvalitet angår. På en annen side, de er ikke ubehagelige når man bare tusler rundt i dem.
For min del, kommer jeg mest sannsynlig til å klage og sende dem tilbake og heller kjøpe meg et par ekte nike free 3.0!
Michael

Malin

29.sep.2011 kl.16:12

Jeg har fått mine i dag, og ble superskeptisk av esken og det faktum at mine helt klart ser fake ut, pluss at de kom i feil størrelse.

Er det noen som vet hvordan man kan returnere dem?

Linda

05.okt.2011 kl.11:26

Hei!

Jeg bestilte mine i går på nikeworks.net , men har en følelse på at jeg ikke kommer til å få dem. Det var godt å lese denne bloggen. Hvor langt tid vil det ta å få dem i posten?

Ny blogg: http://missmowmow.com

29.okt.2011 kl.08:09

Linda: tror det tok et par uker

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits