Hadebra TOTAL - Velkommen CARDIO ENERGY!

I dag var aller aller aller siste gangen i hele mitt liv at jeg kjørte en time innenfor Total-konseptet til ELIXIA. For dere som ikke er kjent med det, er det omtrent det samme som Høypuls. I 10 år har Total vært en hit i kjeden, og jeg har faktisk jobbet med det i 5 år nå. Det var vel to semestre hvor jeg ikke hadde noen Total-timer fast, men jeg var garantert vikar! Det er en time med masse energi, og masse treningsglede. Gøy for meg som instruktør, og effektiv for medlemmene. Litt effektiv for meg som instruktør også da;)

So... Why change a winning concept?

Ting skjer i forskningsverden, og i 10 år har rammeverket for timene vært uendret. En prosjektgruppe har nå utviklet et rammeverk som står mer i stil til dagens treningskunnskap, slik at disse timene forhåpentligvis gir et enda bedre treningsutbytte for de som er med.

I samme slengen ble det stemt fram et nytt navn på produktet, og det ble CARDIO ENERGY. Det kunne ikke vært et mer passende navn, egentlig... En time full av energi, med god effekt på cardiosystemet!

Showet starter på mandag kl 19.30, da det er superpremiere på Cardio Step Intervall på Lade. Med meg:) Vi har medlemsdager mandag og tirsdag neste uke så det er bare for hvemsomhelst å ta turen innom! Jeg skal ha denne timen de første tre ukene, men jeg har altså gitt den fra meg etter det. Jeg hadde nok digga å ha den, men jeg tror jeg kommer til å digge enda mer at jeg kan bruke mer tid på å trene selv! Det er veeeldig mange kilo som skal løftes i løpet av det neste året...

I tillegg kan jeg bruke litt mer tid på å være PT, har noen nye kunder å jobbe med og enda fler på vei inn, og jeg gleder meg til å jobbe sammen med de mot målene deres.

Nå er jeg i ferd med å avslutte nok en energisk dag! Har hatt 6 treningsøkter på 4 dager nå, og det har gått kjempebra til tross for diett og relativt lite kalorier. Merker kanskje at det begynner å bli litt tomt, men det er jo straks helg og spisedag på søndag! Før den kommer skal jeg bare leke meg gjennom en økt med pilates og intervaller i morra (jeg gleder meg skikkelig til å løpe igjen!), og en styrkeøkt på lørdag. Søndag blir det et par Cardio Energy-timer i Oslo, så jeg fant ut det var greit å ha spisedag en dag med to konidjonsøkter og Oslo-tur med kun håndbaggasje...

Sweet dreams:)


2 kommentarer

Benedictes trening

19.aug.2011 kl.08:35

Total har vært favoritt-timen min lenge, men så jo at den nå var bytta ut ja...er cardio energy egentlig det samme, bare med annet navn??

Ny blogg: http://missmowmow.com

19.aug.2011 kl.08:54

benedictestrening: Ja:) Cardio Step Intervall er litt annerledes enn Total Step & Styrke i form av flere intervaller og mer funksjonell trening på styrkedelen. Men forandringen er til det bedre spør du meg:)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits