WeekENDelig...

Denne uka har virkelig rast avgårde! Lange dager på jobb, så det er som om jeg bare har vært på jobb en dag! Neida... Det har vært en bra uke, det har vært mye å gjøre men jeg føler likevel ikke at jeg har fått gjort halvparten av det jeg burde. Men jeg har ikke ligget på latsiden heller, for nå er jeg litt sliten... Var på jobb kl 7 i dag tidlig for å kjøre en PT-time, og siden jeg skulle hente en bil rett ved jobben bestemte jeg meg for å gå. Jeg var derfor ute av døra ganske tidlig... Sov ikke særlig bra i natt heller, da jeg drømte at jeg kom for sent hele tiden. Jaja. Ingen vekkeklokke i morra, og det liker jeg:)

I dag var jeg på en superherlig pilatestime med Jessica, før jeg løp intervaller for første gang på over 2 uker. Det ble 4 drag på 5 minutter, med et minutt pause mellom dragene. Det var litt rart, for løpeteknikken og kondisjonen harmonerer virkelig ikke for tida. Jeg måtte løpe på mye høyere hastighet enn jeg forventet for å komme opp i riktig pulssone, men jeg tror ikke noen ville kalt meg for en gaselle i dag akkurat. Kjenner at løpeteknikken suger og at jeg kanskje minner litt mer om en flodhest som gamper avgårde... Haha:) Men godt å kjenne at blodpumpa fungerer da! Jeg har i alle fall vedlikeholdt kondisjonen med disse gruppetimene om ikke annet. Og det er jo ganske fint, siden det bare er 5 uker igjen til Oslo Halvmaraton og jeg er 6 kg tyngre enn jeg i utgangspunktet hadde tenkt. 6 kg er ganske mye ekstra å drasse på i 2 mil...

Men selv om det hadde vært digg å forbli på sofaen i horisontal stilling med en kopp te og en film i kveld, så er det vel på tide å sparkle på litt utrstråling og komme seg 10 cm opp fra bakken, for så å ta turen ned på Bakklandet og Bryggen Asian Cooking for litt sushi! Har spist der noen ganger før og de har utrolig god mat der. Jeg ELSKER sushi, og kunne spist meg ihjel på det tror jeg... Men i dag blir nok inntaket noe kalkulert, så jeg lever nok videre etter kveldens restaurantbesøk også!

Sushibilde-topp.jpgSushi.matrett.jpg
Bildene er lånt fra hjemmesiden!

I morra skal jeg sove så lenge jeg bare klarer, komme meg en runde rundt elva før frokost og så se hva jeg får tid til før styrketrening på ettermiddagen. Det blir vel nok action både på søndag og den neste uka på jobb, så noe større planer enn det vil jeg ikke ha!

God helg:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits