Hva frister mest..?

Etter å ha våknet av meg selv etter knappe 6 timer med søvn, har jeg mest lyst til å bare skru på TV'en og legge meg på sofaen. Og bli der. Det er lite trøkk igjen i kroppen, og i ettermiddag venter en styrkeøkt på rygg & triceps som bare MÅ bli bra! Graderstokken viser ca 13 grader, asfalten er våt fordi det har regna, det er overskya... Ingenting som trigger lysten til å komme seg ut. Eller?

For hva er det egentlig som frister aller mest? Sofaen eller det å nå målet jeg har satt meg? Har du bestemt deg for hva du ønsker å oppnå, og hvorfor, så er det mye lettere å motivere seg for å gjennomføre planen. For du har vel lagt en plan? For hvordan du skal nå målet ditt, og innen når?

For et par år siden fikk jeg denne boka av sjefen min. Jeg har ikke lest hele boken ENDA, men de første 20 sidene handler om det jeg nettopp var inne på: MÅLSETTING! Og hvorfor tror du de bruker så mye som 20 sider på det? Jo fordi det er så innmari viktig!!!

For hvis du ikke vet hvor du skal, hvordan skal du komme dit da? Du må vite hvor du er, du må vite hvor du skal, du må ha et kart, og du må planlegge en reiserute.

Først da kan du begynne å bevege deg mot målet ditt:)

På den gamle bloggen min postet jeg en liten serie om nettopp dette med målsetting, med utgangspunkt i det som er skrevet i boka. Jeg tenker jeg kjører en liten gjentakelse av dette i dagene framover, og jeg tror absolutt alle kan få noe ut av det forfatterne har sagt, enten det gjelder trening, jobb eller andre målsettinger du måtte ha i livet.

Så, med to kopper grønn te innabords er jeg straks klar for å komme meg ut på en liten powerwalk...

Fordi jeg vet hva som frister meg ALLER mest!

 

*** La de valgene du tar i dag styres av det målet du har satt deg ***

 

♥ - Kristine


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits