Karrikylling

Det var lunsjen sin det! Selv om det telles kalorier trenger ikke mat være tamt og kjedelig. Spesielt ikke på lørdag! Jeg sparer av flere årsaker spisedagen til i morra denne uka, men lørdag er lørdag og da må man bare finne noen gode kosesegalternativer! Ble havregrøt med et lite nøttedryss til frokost samt en bringebærrøre til frokostdessert (kesam, bringebær, lime, whey cooler bringebær og litt sukrinmelis). Det gjorde godt etter en times gåtur!

Men så var det altså denne lunsjen da:Det hele er inspirert av en oppskrift på sennespssild som jeg har lagd til jul noen ganger. Da lager man selvfølgelig en ordentlig majones, men dette er en liten hverdagsvariant av den magre typen!

Jeg stekte litt kyllingfilet som jeg delte i ganske små biter. Karriblandingen består av mager kesam og cottagecheese 50/50, dijonsennep og karri etter smak, og litt salt og sukrin. I originaloppskriften skal det være grov sennep, jeg synes egentlig den er best også, men nå hadde jeg ikke det i kjøleskapet så da ble dijonsennepen det beste alternativet:)

Jeg blandet inn litt vårløk, og serverte på speltlomper med hjertesalat og cherrytomater. Igjen - man tar hva man har! Egentlig er det epler og purreløk som skal blandes inn, og det er kjempegodt! Du kan jo bare bruke fantasien, jeg ser for meg at paprika og mais kan smake ganske bra også.

Du kan selvfølgelig blande inn litt majones eller bruke yoghurt av et eller annet slag. Jeg kan ikke se for meg at det går an å få det til å smake vondt, med mindre du ikke er spesielt glad i sennep og karri da...

 

Om en liten time er det klart for ukas andre og siste styrketreningsøkt. Og den niende økta totalt... Jeg har bestemt meg for å la bena slippe all tung belastning denne uka, de har jobbet hardt nok allerede og i løpet av de neste to dagene skal de bære meg gjennom 4 ganske tøffe kondisjonsøkter. Det er rygg og triceps som står på agendaen, og jeg er gira! Min kjære kollega Stine skal trene sammen med meg, og så skal Bård trene samtidig så da blir det nok litt syk humor og breiale kommentarer i dag også!

Én kommentar

Personlig Trener - Julie Rafoss

20.aug.2011 kl.18:18

det så veldig godt ut!! :D

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits