Ferdig med 9 økter denne uka... Bare 2 igjen!

Takker Stine og Bård for en bra treningsøkt i dag! Jeg har faktisk hatt 9 økter denne uka... Og jeg har to igjen! Selv om jeg har holdt meg til dietten har alle øktene vært ganske bra. Det var litt tungt på intervalltreningen i går, men det er nok mest fordi jeg ikke har løpt noe særlig i det siste. Så jeg er veldig fornøyd, etter 3 uker som egentlig var litt rævva for å si det rett ut...

I dag var det som sagt rygg og triceps som var planen. Det ble en liten mix av mine og Stine sine ønsker.

- kroppsheving
- nedtrekk med smalt grep
- sittende roing med bredt grep
- facepull
- dips
- tricepspress med stang
- sidehev

Noen snapshots fra dagens trening: 


Kjørte kroppsheving i apparat med litt hjelp... I fjor sommer tok jeg fint 4 med litt smalere grep, men da var det jo litt færre kilo å løfte på... Men kjører de selv ganske snart bare jeg trener litt tror jeg:)


Ryggen er ikke noe som er så lett å se på seg selv i speilet. Så var litt morsomt å se dette bildet. Det kan jo tyde på at det finnes noen muskler under flesket også! Blir spennende å se hvordan det ser ut under der når fettet forhåpentligvis slipper taket litt etter hvert!


Dips - en av mine absolutte favorittøvelser!!!


Lurte med en skulderøvelse i dag også... De kan få lov til å bli littegranne større synes jeg!

Nå er det lørdag og etterhvert sofaen som gjelder! Skal se "Bak Hodejegerne" på TV2 nå, jeg gleder meg veldig til filmen kommer på kino. Den skal jeg se!!! Og så skal jeg prøve å lage en sjokoladevariant av gulrotkakemuffinsene jeg lagde for litt siden. Deler oppskriften om de blir vellykket:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits