A taste of choclate...

Fritt etter gulrotkakemuffinsoppskriften...

- 2 små egg
- 1 dl sukrin
- 70 g mager kesam
- noen dråper vaniljeessens
- saften fra en limebåt 

- 20 g mandelmel
- 0,4 dl bakekakao
- 0,5 dl fiberhusk
- kanel
- chilipulver 

Pisket egg og sukrin til eggedosis, og vendte inn kesam, vaniljeessens og limesaft med slikkepott for å holde det mest mulig luftig. Blandet sammen det tørre, og vendte dette forsiktig inn i røra. Jeg økte mengden kakao etter å ha smakt på røra første gang, så den falt litt sammen da jeg skulle tilsette litt mer. Tror dette unngås om man har hele kakaomengden i med en gang!

Fordelte i 3 store muffinsformer og satte inn i ovnen på 180°. De sto til det ikke satt igjen noe på bakepinnen (ca 20 min tror jeg), men de kunne kanskje stått litt lenger?

Glasuren lagde jeg av bakekakao, sukrinmelis og litt sterk espresso (pulver og vann!). Lot den være ganske flytende, sånn at den bare rant utover. Mmmm:) Og så litt kokos på toppen!

Disse ble litt mer klissete enn gulrotmuffinsene, og satt mer fast i papiret. Kanskje det hadde vært annerledes om de sto lenger? Men de smakte godt da! Spiste lett opp alle sammen!Bare husk at næringsinnholdet i disse 3 muffinsene tilsvarer et lite måltid, og teller i aller høyeste grad med på det totale energiinntaket i løpet av en dag;)

Én kommentar

Hei! Er ikke meningen å spamme bloggen din med ønsker om egenreklame, men jeg ser du er fra Trondheim, og at du har mange lesere. Jeg har ikke så mange lesere, men har et VELDIG VIKTIG budskap til alle som bor i Trondheim...særlig kvinner. Jeg ønsker å advare så mange som mulig så de ikke blir utsatt for det samme som meg. Jeg fikk ansiktet ødelagt av plastisk kirurgi ved Klinikk Stokkan i Trondheim. Dersom du har lyst til å legge ut en link til bloggen min for å hjelpe meg å advare andre, så har du min tillatelse til det. Jeg er ikke ute etter å få masse oppmerksomhet eller å havne på topp 40 lista. Jeg vil bare advare så mange som mulig! Med vennlig hilsen "Trist jente 28".

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits