And here we go! Cardio Step Intervall premiere:)

Da var vi endelig i gang med Treningsmeny Høst 2011 i ELIXIA! Det er sååå mye gøyere å være i sesong enn å være i sommer-/julesesong (nå er jeg glad i ferie og fridager altså - så jeg mener bare i jobbsammenheng!).

Høstens store ELIXIA-nyhet CARDIO ENERGY hadde premiere i dag i form av Cardio Step Intervall på Lade. Det var skikkelig skikkelig morro! Jeg tenkte underveis i timen at jeg var veldig dum som gav den fra meg, men jeg må bare tenke på hvorfor jeg gjorde det så da går det bra:)

4 pulstopper og litt funksjonell styrketrening i pausene. Jeg ble i alle fall god og svett!

Cardio Energy workshopen i Oslo i går var kjempebra og gav masse inspirasjon. Mye bra trening, og noen nyttige tips og triks å ta med seg videre. Vi trente 3 timer, og så var jeg på foredrag om konisjonstrening som falt i god jord hos meg i alle fall. Absolutt verdt å bruke en dag i Oslo på det der, selv om det ble litt sent før jeg kom meg hjem pga litt rot med flybestillinger, stengte tuneller og asfaltlegging.

Her kan du forresten se den offisielle reklamefilmen for Cario Energy! Si fra hvis du har lyst til å prøve, så skal jeg hjelpe deg med det! 

2 kommentarer

Kine

22.aug.2011 kl.22:53

Tusen takk for en kjempe time i dag ;)

når du sa siste pulsstopp æ bare whaaaat, det gikk så fort. Å endeli følt æ at æ kom litt opp av gulvet på hoppan å itj bare som en feit flodhest som det bruke å vær, arti arti ;)

ja skjønne heller itj at du ga den fra dæ hehe. Den va som skapt for dæ ;)

Ny blogg: http://missmowmow.com

23.aug.2011 kl.18:51

Kine: Ja de gikk kjempefort! Kosa mæ æ ja:)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits