Jeg løp en tur på stien, og følte havets ro...

Det ble kanskje litt svulstig, men det var no den følelsen jeg hadde da jeg løp langs nydelige Ladestien i dag. Stien er vel i underkant av 5 km og går langs sjøen hele veien. Til tross for det er det ganske kuppert, noe som gjør det litt mer spennende enn å trave langs fortauene, eller rundt elva for den saks skyld. Selv om det på mange måter i mitt hode allerede er blitt høst, så gikk det fint å løpe i kortermet i dag og det var fantastisk!

Godt å komme seg litt ut var det også:) En times pause fra "kjas og mas" på jobb. Ikke misforstå - jeg liker det best sånn, men det er godt å la hodet få lufta seg litt innimellom spesielt på lange arbeidsdager. Brukte tiden fornuftig da - 55 minutter er akkurat nok til å høre gjennom musikken til en gruppetime!

Og så kjenner jeg at jeg bare liker veldig veldig godt å løpe! I dag kunne jeg løpt i en evighet tror jeg. Og jeg kjenner faktisk at jeg gleder meg til halvmaraton:) Har ikke bestilt reise den helgen enda, men jeg har bestilt til NM i Bodyfitness i oktober for å se på jentene. Det blir gøy:)

Er ganske gira på ny styrkeøkt i morra også, så skal straks ha meg i seng så jeg får litt søvn sånn at jeg er uthvilt og kan gi bånn gass! Har aaaltfor mye å gjøre denne uka, men jeg vet at uansett så blir uka ferdig og alt kommer til å gå bra på et eller annet vis. Derfor klarer jeg ikke bli så veldig stressa heller!

Har spist mye godt samlet på et fat til kveldsmat i dag. Jeg er veldig glad i fisk generelt, og jeg virkelig elsker laks! Ovnsstekt med salt, pepper og sesamfrø, med avocado og cherrytomater og litt mager kesam. Det er så godt! Kunne spist ganske mange porsjoner men laks og avocado drar fort avgårde en del kalorier (telletelletelle...:)


4 kommentarer

Levepositivt

24.aug.2011 kl.12:11

Skal løpe halvmaraton jeg også:))

silje's fremgang

24.aug.2011 kl.14:49

SV: Det er helt sant, nå har nok treningen og maten ikke vært det værste, men poenget var bare at av og til om man har ett mer avslappet forhold til det så vil man få gode resultater da også..:D

Isabella

24.aug.2011 kl.19:31

Åh, det er vakkert å løpe langs Ladestien <3 Lykke til videre mot halvmaraton :)

Ny blogg: http://missmowmow.com

24.aug.2011 kl.20:56

Isabella: Takk for det! Men blir veldig godt å ha det overstått. Deilig å løpe litt, men morsommere med styrketrening:)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits