Det skal trenes, og det skal trenes TUNGT!

Som en del av oppkjøringen til halvmaraton har jeg kuttet litt ned på styrketreningen, i form av 2 i stedet for 3 økter, og litt høyere belastning med færre repetisjoner per sett, og litt færre øvelser per muskelgruppe. Vedlikehold vil noen kanskje kalle det, men det stopper ikke meg fra å prøve og forbedre meg litt for det!

I dag står knebøy på agendaen, nå er det to uker siden sist jeg trente bein. Så jeg gleder meg til det, og tenkte å lesse på litt ekstra. Jeg er blitt utfordret på 100 kg, men jeg er ikke sikker på om jeg en gang greier å løfte stanga av stativet med så mye vekt på skuldrene. Så vi får se da! Jeg skal helst kunne gå i morra og liksom...

Middagen er fortært så da er det bare å vente på at næringsstoffene kryper ut i musklene sånn at jeg kan gunne på alt jeg kan! Jeg la meg relativt tidlig og sov godt i natt, men selv om jeg har stått opp kl 5 en gang i uka i over 2 år (hvis du ser bort fra ferier og noen få unntaksuker), så blir jeg liksom aldri vant til det. Når kl er 5 så er det fortsatt natt... I dag kjørte jeg forresten til jobb i soloppgangen, og det betyr at det går mot mørkere tider og høst... En liten digresjon der, men det blir med andre ord en dobbel (om ikke trippel!) espresso før jeg kjører i gang dagens beinøkt. Og i dag skal jeg være varmere enn varmest når jeg starter økta, så det er vel bare å kle på seg! Og varme godt opp da, selvfølgelig...:)

 


(Bilde fra filmen som ble tatt da jeg kjørte droppsett. Den kan du se her!)

 

3 kommentarer

Flexualintercourse

24.aug.2011 kl.18:43

Det er en av de kjedeligste tingene med å jobbe på gym syns jeg, at de åpner så tidlig. Er definitivt ikke noe morgenmenneske, og helt enig med deg. Klokka 5 er natta! Kanskje med tid og stunder, så blir jeg vant til det og liker det mer, men foreløpig sover jeg alt for dårlig. Er som om kroppen forbereder seg på å forsove seg, og dermed sover alt for lett.

gutt35

30.aug.2011 kl.06:43

du er flink

Ny blogg: http://missmowmow.com

30.aug.2011 kl.20:57

gutt35: Takk for det!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits