Snart helg igjen - og det? Det er digg!

Nå er det bare en natts søvn som gjenstår før det er fredag, og helg igjen! Det er spesielt godt denne uka, for den første uka i høstsemestret er alltid litt mer stress. Nye gruppetimer, nye programmer, ny musikk... Og denne gangen mange nye ansatte, nye PT-kunder og litt større treningsfokus for min egen del. Mange baller i luften med andre ord, men jeg må nok inrømme at jeg liker det sånn:)

I dag har jeg ikke rukket så mye mer enn å ha et par PT-timer og ikke mindre enn 3 gruppetimer. I slutten av september adder vi nummer 4. Torsdag blir med andre ord en liten Kristinemaraton med Pilates, Step, Corebar og X-fit. Helt greit å ikke trene selv på X-fit'en egentlig... Men selv om jeg hadde de 3 andre i dag, så var ikke det noe problem. Så lenge jeg får nok søvn og spiser bra mat så føles det som om jeg kan klare alt i hele verden akkurat nå. Jeg håper den følelsen varer lenge:)

I morra skal vi ha en liten kick-off på avdelingen, og det gleder jeg meg til! Det er en bra gjeng å være leder for, og jeg føler jeg er veldig heldig både i forhold til jobben min og kollegene mine. Når lørdagen kommer, så er for min del den første uka av høstsemesteret over, jeg kan senke skuldrene og bare glede meg til ukene som kommer framover. Jeg har verdens beste jobb!

Gøy på jobben litt tidligere i år...

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits