Kebabgrilling hjemme på kjøkkenbordet!

Når jeg lager middag til meg selv, synes jeg det kan være greit å lage noe som går raskt. Men nå som det er lørdag og jeg likevel bare skal være hjemme alene, så gjorde det jo ikke noe å sette igang et aldri så lite grilleprosjekt. For godt over et år siden fikk jeg en bordgrill av min søte mor, som har stått ubrukt hjemme hos de i over 20 år siden hun fikk den i julegave av en tidligere arbeidsgiver. Jeg har ikke brukt den fordi jeg aldri har husket på å kjøpe rødsprit til brennerne før inntil nylig.

Så i dag har jeg grilla hjemmelaget lammekebab på kjøkkenbordet!

Jeg kverna opp en lammefilet med stavmixer, og krydra med spisskummen, paprikakrydder, kanel, cayennepepper, salt, pepper og fersk hvitløk. Hadde i bittelitt maizenna og vann for å få det til å sitte sammen. Lagde små kjøttboller som jeg tredde på grillspyd.

Selve grillen er ei steinplate som først varmes i stekeovnen, og holdes varm av noen små rødspritbrennere.

Så da var det bare å legge maten på grillen da! Jeg skulle nesten hatt lydopptak, det freste ganske bra. Grillet kebabspydene pluss tomater med litt olivenolje og maldonsalt på.

Serverte med en hjemmelaget tzatziki lagd av Mild&Lett yoghurt naturell, revet agurk, hvitløk, salt og pepper og litt salat.
BON APETIT!

2 kommentarer

carinaho

27.aug.2011 kl.22:02

mmmmm så virkelig snadder ut (=

er godt å lage noe ekstra noe selvom det er `kun` til oss selv aleine (=

therese og heidi

28.aug.2011 kl.03:10

Hærlig da :p

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits