A taste of TACO!

Og så taco til frokost da gitt. Hva gir du meg? Det er jammen kjedelig å telle kalorier...

Lagde omelettrøre av egg og mager kesam pluss litt vann, og krydra GODT med spisskummen, paprikapulver, chilipulver, løkpulver, tørket koriander, cayennepepper, salt, pepper, fersk hvitløk og enda litt mer chili. Stekte champinjonger før jeg helte over røra, og lot den stivne litt før jeg strødde over hakket rødløk og paprika.Serverte med salat, ananas, tomat, agurk, chunky salsa og selvfølgelig lime!
Hele måltidet kom seg på ca 400 kcal for de som måtte være interessert i akkurat det. Da brukte jeg 3 egg, ca 80g kesam og 4-5 middels store champinjonger. Resten ser du vel sånn ca..? Det er et ganske stort fat da, så det er mer mat enn det kanskje ser ut til her.

Mye godt å fylle på med etter en frisk start på dagen med 50 min gåtur. Jeg tror jeg sov akkurat lenge nok til å slippe unna regnet. For om det ikke har vært tropesommer, så får vi alle fall litt troperegn her oppe i Trondheim! Ikke særlig gira på å løpe i dag, for gårsdagens intervalløkt sitter godt i beina. Nok en veldig overraskende mølletrening, hvor jeg måtte løpe på en høyere hastighet enn jeg tror jeg har gjort noen gang på 45/15. Og det etter en bytur kvelden før med påfølgende 4 timers søvn. Det ble jo aldri noen powernap... 

Så jeg skal ikke klage over kondisjonen da, de gruppetimene har nok ikke vært helt bortkastet... Og godt er det, for i dag er det bare 4 uker igjen til Oslo halvmaraton. IK!

6 kommentarer

Ingrid Elisabeth

28.aug.2011 kl.14:02

Det så skikkelig digg ut. Det er faktisk lettere å holde seg innenfor daglig kaloriinntak når man bare velger å tenke litt kreativt. Skjønner ikke hvorfor folk sier det er så vanskelig å spise sunt :p

XtraSpenst

28.aug.2011 kl.15:11

Ser jo knallgodt ut! :0)

Klær selges!

28.aug.2011 kl.17:14

Så utrolig godt ut da! :D

Ny blogg: http://missmowmow.com

28.aug.2011 kl.20:51

Klær selges!: Godt, lettvint og sunt! Kan man be om mer? :)

Ny blogg: http://missmowmow.com

28.aug.2011 kl.20:51

XtraSpenst: ...og knallgodt var det!

Ny blogg: http://missmowmow.com

28.aug.2011 kl.20:52

Ingrid Elisabeth: Det skjønner ikke jeg heller!!!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits