OK start, litt mindre OK avsluttning... Æsj.

Deilig start på dagen med en time FitnessFusion! Litt støl i ryggen etter søndagens markløft (og kanskje de to timene i går kveld..?), så det var deilig å myke opp litt. Men fordi jeg tenkte jeg skulle trene før frokost, og ha PT-time rett etterpå, så rakk jeg ikke å spise havregrøt... Det ble en kjapp shake og et par riskaker i mellom, og litt mer mat etterpå. Det ble jo bare totalt skjærings. Litt psykisk også kanskje? Hehe:)

Heldigvis får jeg nesten si, ble det ikke noe oksygenopptaksmåling på meg i kveld. For det var virkelig ikke noe bra å løpe... Valgte å kjøre en progressiv langkjøring, men jeg kom ikke så langt før jeg ga meg. Det første kvarteret av økta skal du jobbe deg fra 65% og gradvis opp til 80%. Den siste halvtimen kjører du fra 80% og opp til 87%. Jeg brukte først 5 minutter på å komme opp til 65, gjennomførte det første kvarteret med vondt under det ene kneet, og fortsatte i 10 minutter på hoveddelen uten at det ble så mye bedre. Jeg hadde nok greid å presse meg gjennom det, men jeg valgte å stoppe og heller gå 10 minutter til slutt. Så, det ble vel en helt OK cardioøkt på til sammen 40 minutter. Og selv om det var litt dritt å gi seg, så er jeg samtidig ganske stolt av at jeg lot helsa komme først denne gangen. Sånn er det bare! Jeg tenker at noen kalorier fikk jeg da uansett svidd av... Viktig å trekke ut det positive!

Det blir havregrøt til frokost i morra for å si det sånn! Gjelder å få den riktige oppladningen før en beinøkt. Og i morra skal jeg trene "vanlig" på bein igjen, så da skal det loades og kjøres hardt! Siden jeg var litt oppspilt i går tok det lang tid før jeg sovna i går kveld, så nå bærer det rett i seng før jeg skal opp igjen kl 5 i natt...

Jeg har sagt det før... Søvn er viktig! Derfor er det veldig fint at sola går ned litt tidligere. Sånn at jeg også kan få med meg noen fine solnedganger! Det er vel det mest romantiske i livet mitt akkurat nå, haha:)

Sov godt ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits