Ukens treningsplan...

Tipper du har venta siden søndag kveld på å se denne nå! Har fortsatt ikke nett hjemme... Litt irriterende så klart, men minst like godt! Nå har jeg ikke vært så mye hjemme heller de siste dagene da... Det har skjedd ganske mange ting i løpet av den siste uka. Noen avgjørelser er tatt og nye planer er lagt. Noen av dere vet jo allerede hva jeg snakker om, men for dere andre tenkte jeg å utdype litt mer så snart jeg sitter hjemme i sofaen og har litt bedre tid! It's pretty exciting..!Denne planen har egentlig vært klar ganske lenge, men jeg har redigert den litt i dag. I går hadde jeg egentlig planlagt en styrkeøkt på bein + mage. Well, that didn't happen! Litt sånn pjuskelusk i går, vondt i halsen og generelt ganske uggen. Da er det bare dødskjipt å trene bein, så jeg dro på besøk til en venninne i stedet for. Godt valg i grunnen, da jeg var enda "sykere" da klokka ringte mongo tidlig i morges. Åpningsvakt på jobben... Er mye bedre nå da, etter å ha spist en pakke med råmelkstabletter:)

Så, nå snart skal jeg likevel forsøke meg på en O2-test. Mm, av den skikkelige typen, sånn som benyttes i vitenskaplig forskning. Jeg vet ikke helt om jeg gleder meg eller gruer meg. Jeg tilhører som noen kanskje vet en familie som er litt over gjennomsnittet interessert i trening. Og med en sprek pappa som nylig løp halvmaraton på 1.22.24, og en enda sprekere lillebror som løper samme distanse på 1.04.05, så føler jeg et aldri så lite forventningspress. Tenk hvis resultatet er skikkelig, skikkelig dårlig? Dét blir pinlig... Skal også få målt størrelsen på hjertet, og måle maxpuls. Lenge siden jeg har gjort det nå. Målt maxpuls altså... Har tenkt å gjøre det lenge, men det er veeeldig lett å utsette. Så nå tar jeg det bare i samma slengen

Bildet over er fra lørdag, etter at jeg var i mål på min 7km. Fint å ha familie som heier på oppløpssida:) Og for dere som tror at vekta er av stor betydning... Vi 3 veier omtrent like mye, men jeg er faktisk tyngst (og lavest og sterkest!) og Sondre er lettest (og høyest og raskest...)

Oppdateringer følger forhåpentligvis snart! So long... ♥

2 kommentarer

Benedictes trening

07.sep.2011 kl.19:23

Heftig treningsuke det der:) Lykke til:)

Kjersti

08.sep.2011 kl.00:32

Jaaa? Få hør!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits