Ny treningsmotivasjon!

Som om jeg trengte noe annet enn framgangen jeg har for tida? Hihiii:) Men disse klærne kom inn på jobb i dag, og jeg synes de var så fine, så jeg bare kjøpte det med en gang! Og det var ikke en gang rosa... Hva skjer liksom? Søstra mi sier at jeg kommer til å bli en mann nå, så det var liksom like greit å begynne sankinga av blå treningsklær med en gang tenkte jeg...

Men jeg følte meg sååå fin på trening i ettermiddag, selv om jeg visstnok er på vei til å bli en mann... Da det i tillegg ble en knalløkt har jeg ikke gjort annet enn å smile - eller glise - inni meg hele kvelden.

Kjørte 3 dype 10'ere på 80 kg i knebøy og fikk bra kontakt med det som var, 2 perfekte 10'ere og en 8'er på 47,5 i benken, fortsatte med puuump i biceps (yesss!!!) og bra punch på skuldre til slutt. Ble til sammen 2 øvelser på bein, 2 på bryst, 2 på biceps og 2 på skuldre. JADDAAA!

Sendte inn første formstatus til coachen i dag. Og hva har skjedd siden diettstart på onsdag? Ganske mye. Nå skal jeg innrømme at jeg brukte tirsdagskvelden til å spise bittelittegranne sukker. Kanskje litt for mye, da blodårene på hendene lå omtrent utenpå huden og tunga mi føltes dobbelt så stor og prikka helt sinnssykt på slutten av kvelden. Jeg hadde problemer med å sovne etterpå liksom... Litt "jukseendringer" der altså. Uansett ingen extras på 3-4 uker nå i starten, bortsett fra litt ekstra carbs rundt halvmaraton da. Jeg er så dødsnysgjerrig på hva som kommer til å skje framover nå at jeg bare gjør som jeg får beskjed om jeg!

Men! Jeg kikka på dagens målinger og sammenlignet med de målene jeg tok i starten av juni. På 3 måneder har jeg krympa 2 cm rundt rumpa, 4 cm rundt hoftene, og antakelig litt rundt lårene også, men der har jeg bytta målepunkt. Det er ganske hyggelig:) Ikke så store endringer på de andre målepunktene, men det vises godt at det har skjedd noe i speilet da. Har også fått veldig mange positive kommentarer fra kollegaer og medlemmer, det er kjempemotiverende for meg så tusen, tusen takk:)

Da skal jenta komme seg i seng! Travel dag i morra... Just the way I like it!

3 kommentarer

carinaho

09.sep.2011 kl.23:25

morro og spennende (=

når tenkte du å stå på scenen?? hva er delmålene dine fram mot sceneform? (=

Ny blogg: http://missmowmow.com

10.sep.2011 kl.07:05

carinaho: Først var planen å stå på scenen neste høst, men så framskynda jeg planene til april/mai... Nå er jeg i gang med å få vekk litt av fettet, samtidig som jeg håper på å greie og bygge litt muskler. Så ser vi hva jeg trenger å finslipe! Godt å ha god tid, håper på å holde mesteparten av muskelmassen... Jeg stoler på coachen jeg!

carinaho

10.sep.2011 kl.20:27

hehe morro (=

ja greit med god tid,sånn tenker jeg og når min tid kommer (=

masse lykke til (= følger med !

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits