"Si meg... Hva går du på egentlig?"

Dette spørsmålet fikk jeg etter Corebar-timen min på torsdag - som var etter både Pilates og Step.

I går fikk jeg følgende kommentar: "Skulle nesten tro du gikk på noe!"

Da jeg kom hjem nå i stad kom hun vi leier hos ut og sa "Nå igjen?? Som du trener! Jeg får jo dårlig samvittighet jeg som tenkte å sette meg på verandaen med et glass rosévin..." Jeg forklarte hvordan ståa var og sa hun gjerne måtte ta et glass for meg også!

Og i dag, så har jeg jammen meg gått også. Jeg endte opp med å gå til jobb, det tok ca en halv time, og hjem igjen gikk jeg en liten ekstra rundt på en time... Det var jo så fint vær:) Så når jeg tenker etter har jeg traska rundt i til sammen 2,5 time i dag. I tillegg trente jeg 30 min Cardio Energy mens jeg var på jobb.

Så jeg begynner å lure litt selv også, hvor all denne energien egentlig kommer fra - hva det egentlig er som skjer nede på det aller laveste cellenivået akkurat nå...


Digger printen på denne treningstoppen fra Nike! Det er jo så sant...
Skulle bare ønske teksten var et sted der også jeg kan se den når jeg trener...

 

En ting er i alle fall sikkert, og det er at jeg går på beina! Knebøyen fra i går kjentes litt de siste bakkene på veien hjem, og jeg har hatt litt lemus i hamstringsen. Så lårene fikk litt muskelsalve etter dusjen, og så blir det bare godt å ha FitnessFusion i morgen formiddag - det gjør underverker for litt anspent muskulatur! Dropper derfor morgencardioen i morra, jobber litt etter timen og trener litt styrke før jeg skal på hockeykamp av alle ting. Må nesten ta en tur for å se hva RIHK-guttene egentlig er gode for, etter å bare ha sett de trene offseason i hele vår og sommer. De var jo med å trente X-fit hos meg i mai/juni, og jeg tror ikke du finner så mye mer testosteron samlet i en gruppetreningssal som akkurat da faktisk. Morsom gjeng da, så blir gøy å se de spille!

En annen ting som er helt sikkert er at jeg ikke skal gå en eneste meter mer enn jeg må i kveld. Det vil si til og fra bilen. Venninne, sofa, film... I like it!

6 kommentarer

Benedictes trening

10.sep.2011 kl.20:58

Herlig med så masse energi da!! Nyt kvelden:)

Flexualintercourse

10.sep.2011 kl.21:07

Velfortjent lørdagskveld :-)

Happymoments

10.sep.2011 kl.21:48

Herlig med mye energi da! :)

Så gøy at du skal trene mot NM! Har lekt litt med tanken jeg også, kjempemotivasjon å ha noe slikt å trene mot. Har veeeldig lyst, men tror jeg må tenke litt til på det. Følger Gunnar deg opp selv om du trener på Elixia og ikke Kaliber? :)

MentaltSlank

10.sep.2011 kl.23:50

Du går sikkert på noe så fint kalt lykke (y) Virker som du trives i tilværelsen, og jeg tror det gir mer energi enn man er klar over :) jeg trener mest når jeg er glad hvert fall!

Ny blogg: http://missmowmow.com

11.sep.2011 kl.07:51

Happymoments: I første omgang er det vel Sandefjord Open og Oslo GP til våren jeg skal trene mot. Så får vi se om kroppen er i stand til å gjøre en ny runde til neste høst og Sandefjord Open og NM...

Jo mer du tenker på det, jo mer lyst får du! Så bare fortsett å tenk du, så er du en del av gamet før du vet ordet av det;)

Jeg inngikk nylig medlemskap på Kaliber, så jeg kan trene både der og på jobben min.

Ny blogg: http://missmowmow.com

11.sep.2011 kl.07:52

MentaltSlank: Du skal ikke se bort fra det! Jeg har det i alle fall veldig bra nå:)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits