Mmm, etter treningsmat! Mmm, sjokoladepålegg!

Hva gjør du når du skal drikke en kjip shake og spise noen riskjeks etter trening? Jo, du lager sjokoladepålegg av proteinpulveret, og smører det på riskjeksene. Shake blanda ut i vann er helt OK det, men så lenge man finner bedre alternativer, så velger jeg selvfølgelig det!

Jeg blander pulveret i litt vann, sånn at det bare blir en kremete nugattikonsistens, og så tilsetter jeg litt vaniljeessens, litt maldonsalt og stevia english toffee. Rørerørerøre.

Jeg liker å gjøre det litt taktisk, så jeg smører minst på den første kaka, sånn at det er litt ekstra igjen til den siste. Dette var vel fortjent etter dagens styrkeøkt. Gikk rett på den etter FitnessFusion, og jeg er positivt overraska over hvor bra jeg greide å trene på egen hånd, til tross for at iPod'en gikk tom for batteri ganske tidlig i økta.

Dagens øvelser:
- strake markløft
- lårcurl
- chins
- sittende roing, smalt grep
- opptrekk til haka
- omvendt flies
- dips
- pushdown med stang

Synes den strake markløften er veldig tung, selv om jeg trener med drareimer nå så er det liksom klypa som begrenser det. Blir vel bedre etterhvert! Fikk til bra trøkk på alle øvelsene, utrolig godt å kjenne at jeg har overskudd selv om det ble mye trasking i går.

Om 2 uker er det Oslo Maraton, og jeg skal løpe halvmaraton på 21, etellerannet km. Juhuuu, gleder meg fortsatt! Må vel bare løpe litt mer de neste to ukene, og så skal jeg kutte styrketrening på beina siste uka. Jeg skal da komme meg igjennom, flyet hjem går ikke før sent på kvelden!

Nå er det vel bare å kle seg godt og etterhvert ta turen til Leangen Arena for å se RIHK forhåpentligvis vinne mot Vålerenga! 

8 kommentarer

carinaho

11.sep.2011 kl.17:06

prøvd magnesium?? greit,klypa blir ikke sterkere sånn sett,men man klarer å holde fast liksom... (=

Ann Elin

11.sep.2011 kl.18:33

mmm sjokolaaaadepålegg :) jaaami

Torunn

11.sep.2011 kl.19:03

Du dro faktisk på kamp.. haha

Anja Røverdatter

11.sep.2011 kl.21:12

Kristine, jobber du i morgen? Jeg trenger en heiajente til en utfordring http://forum.fitnessbloggen.no/threads/vi-utfordrer-hverandre-til-neste-trenings%C3%B8kt.141/page-6#post-2981 - joine? ;D

Ny blogg: http://missmowmow.com

11.sep.2011 kl.22:27

Anja Røverdatter: Jepp! Blir vel der mellom kl 09 og 18 tipper jeg... Har en del kunder da, men da blir jeg jo oppe på gølvet! Skal heie som bare det. Skulle jeg sitte på kontoret spør du bare etter meg i resepsjonen så skal jeg komme:)

Ny blogg: http://missmowmow.com

11.sep.2011 kl.22:28

carinaho: Ja jeg tar jo liksom det da... Hm. Men glemmer det av og til... :S

carinaho

12.sep.2011 kl.14:30

unnskyld..burde ha skrevet magnesium til henda (= får kjøpt sånn `kloss` som du gnir på henda dine (= gir bedre grep på stanga (=

Ny blogg: http://missmowmow.com

12.sep.2011 kl.22:00

carinaho: haha, jeg burde skjønt det!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits