Endelig mandag!

En ny uke står for tur, og jeg vet at den kommer til å suse avgårde. Jepp, denne uka også. Synes ikke det er lenge siden det var mandag jeg... I natt har jeg sovet som en stein, jeg har drømt fryktelig mye rart som jeg heldigvis allerede har glemt og jeg tror jeg har ligget i nøyaktig samme stilling hele natta. Med ullsokker på, haha! På tide å finne fram vinterdyna snart?

Heldigvis var det en litt triveligere morgen å våkne til, enn det var kveld å legge seg til. I går regna det ganske bra men nå er det sol og ganske så fint!

Jeg føler meg egentlig ganske maroder i kroppen etter styrkeøkta i går. Jeg våkna (selvfølgelig) en stund før vekkeklokka i dag også, og det var litt godt for det var ganske vanskelig å skille øyelokkene fra hverandre i dag. Men det går da fort å komme seg i gang når man først er oppe og får spist litt frokost!

Dagens måltider er fix ferdig, det gikk fort unna! I går stekte jeg godt krydra texmex-burgere av to pakker karbonadedeig. Det tar ikke så veldig mye lenger tid å lage 6 burgere enn det tar å lage 1, så totalt sett sparer man ganske mye tid på kommende måltider. Det er liksom bare å ta opp en fra fryseren og putte i microen. Tilbehøret går også forholdsvis raskt å lage. Kutter opp agurk, rødløk og tomat til en salat, og kjører sammen hvite bønner med litt løk, hvitløk, friskpresset limesaft, salt og pepper med stavmixer til det blir puré. Ingen steking eller koking, sparer masse tid! Og så litt tacosaus på toppen da så klart:)

Denne treningsuka håper jeg ender opp med å se slik ut:


Og jeg sier håper, fordi i skrivende stund føler jeg litt at jeg ikke er så veldig langt fra kanten på stupet. Men det er bare tirsdag det blir to økter da. Onsdag bruker jeg Corebar som oppvarming til styrkeøkta:) Fredagen skal jeg trene i Oslo, og dansinga på lørdag blir jo mest bare gøy! Har fått innvilget noen ekstra kalorier den dagen også, aldri så galt at det ikke er godt for noe. Og så er det jo snart halvmaraton da. Burde vel kutta litt på styrketreninga og løpt litt mer allerede nå, men jeg skal ta en styrkefri uke (i alle fall nesten..?) neste uke, løpe littegranne, sove masse og karbe opp et par dager før. Tror de 2 milene kommer til å gå som en lek!

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en ny og energisk uke!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits