Knowing your body...

Selv om jeg ikke har løpt så mye i det siste, synes jeg fortsatt at jeg har ganske god kontrolli forhold til intensiteten. I dag hadde jeg første intervalløkt på veldig lenge, og mens jeg varma opp fikk jeg spørsmål fra min litt mer enn gjennomsnittet kondisjonsinteresserte PT Frederic om jeg løp intervallene på stigning eller på fart. Fart - selvfølgelig! Jeg fortalte at jeg skulle løpe 4 x 5 minutter med 2 minutt pause mellom. - Hva løper du på da? spør Frederic. - Næææ, tipper det blir sånn 12,2, svarer jeg. Målet var da å ligge et sted mellom 82 og 87% av Hf max. Take a look at this:


82 - 87 er altså den grønne streken. Hva tror du jeg løp på? 12,2 stort sett, og var oppe på 12,3 et par steder. Finjustering:)

Så kan man spørre seg da, om det er fordi jeg kjenner kroppen min så godt at jeg treffer blink, eller at pulsen tilpasser seg fordi jeg er så innstilt på hva den skal være? Det får jeg vel bare fortsette å lure på!

Ble en lang dag på jobb i dag, det ble veldig mye omlegging av planer underveis så dagen ble ikke helt som planlagt. Men, veldig fornøyd med dagen så jeg klager ikke. Kjenner bare at jeg er ganske trøtt nå og jeg vet jo at dagen i morra ikke blir noe kortere. Jeg skal snakke litt om trening på Livsstilsklubben i morra kveld, så det blir gøy!

Onsdag har jeg et litt spennende møte coming up, det skal jeg fortelle mer om når detaljer er litt mer spikra...

Men da tror jeg bare det er å finne senga jeg... Mandagen er ferdig allerede, så da er det jo snart helg igjen:)

 

3 kommentarer

Kristina

13.sep.2011 kl.10:41

Det var egentlig ganske interessant, og jeg lurer litt på hvorfor og hvordan du kunne tippe det så nøyaktig :) Artig og spennende :)

13.sep.2011 kl.14:47

FIN BLOGG :-)

STEM PÅ KRISTOFFER SOM DET NYE LEVERPOSTEI BARNET! :-D

DU KAN STEMME KVAR DAG!! :-)

LINK:

http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3148288/

Ny blogg: http://missmowmow.com

13.sep.2011 kl.21:49

Kristina: Jeg har jo løpt en del intervaller før, så jeg kjenner det egentlig på dagsformen;)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits