Drepen på rumpa - og et lite foredrag om trening!

I dag hadde jeg siste beinøkt før Oslo Halvmaraton neste søndag. Så da var det bare å gi gass! Trente på 85 kg i dag, og det var DIIIGG! Veldig tungt, men det er så godt når du kjenner at du bare kan trøkke til alt du har! Bildet er fra oppvarminga, men jeg har en liten filmsnutt som viser at jeg gikk like langt ned på de "ordentlige" settene også. Og sånt kan man risikere at det blir snasen rumpe av!Det var ikke noe særlig vits i å kjøre bakside lår igjen i dag - jeg er fortsatt støl fra nakken og ned til knærne fra økta på søndag. Så det ble en runde step-up og en runde med leg extention før jeg trente litt mage til slutt. Det må jeg blir myyye flinkere til nå fremover.

I kveld har jeg også vært en tur på Livsstilsklubben og snakket litt om trening til noen damer som går på kurs der. Veldig enkelt å holde foredrag om noe man er engasjert i. Håper bare jeg klarte å formidle det jeg ville - nemlig hvor viktig det er å trene for å forme kroppen sin og se bra ut. Det holder ikke bare med kostholdet - da blir man jo bare seende akkurat lik ut, bare med litt mindre omkrets...


De fikk også noen øvelser som de skal trene til de skal tilbake på kurs neste uke. Og så inviterte jeg dem selvsagt til ELIXIA! Og til alle dere også - i morgen og torsdag kan du prøve oss uforpliktende! Sjekk gjerne ut treningsmenyen (du finner link nederst til høyre på siden) dersom du vil prøve en gruppetime, eller bare ta turen innom når som helst for å trene selv. Vi har åpent fra 06.00 - 22.00 begge dagene.

Nå er det noen små timer på øyet før åpningsvakt på jobb i morra. Blir en lang men antakelig nok så innholdsrik dag! 

 

3 kommentarer

Levepositivt

13.sep.2011 kl.22:57

åååhhh jeg dør sakte ... jeg vil å løpe maraton, og skulle jo det, men skadet kneet.. må antagelig opperere.. Men masse lykke til Kristin:)

roar s

30.okt.2011 kl.04:56

Sexy med muskler tar du 100 i knebøy

Ny blogg: http://missmowmow.com

04.nov.2011 kl.23:18

roar s: gjør nok det;)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits